Algemeen nieuws NJPV

Laatste update: 11-1-2018
   
   
Foto’s website
Foto’s op deze website zijn gemaakt door Felix Meijer, Carolyn Nagtzaam, Larissa Rand, Jaap Meijer.

Stamgroepleider 2.0.
 
Woensdag 7 februari zal stamgroepleider 2.0 editie 2018 plaatsvinden.
Er zijn nog plekken over voor deze middag. Het belooft een geweldige ervaring te worden, waarin je lekker aan de slag gaat. In de bijlagen een brief met nog wat extra informatie over de middag en een aantal bijlagen met nog wat informatie over ‘Seppo’, de online tool die we die middag gaan gebruiken.
 
Waar?                                  In de Tolhuistuin, Ijpromenade 2, 1031 KT Amsterdam, ( vlakbij station en parkeerplekken )
Hoe laat?                            15:30 tot 18:00
Hoe duur?                          € 55,-
 
Je kunt je inschrijven via onderstaande link t/m woensdag 24 januari 2018
 
 https://inschrijven.jenaplan.nl/stamgroepleider20
 
Houd voor actuele informatie ook onze facebooksite in de gaten https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0

Namens Jenaplan Jong,
Ashley van der Sande, Tom van den Berg en Hilde Venema.

 Van vinken naar vonken.
Ervaar wat kwaliteitszorg je echt kan
brengen op de NJPV studiedag voor directeuren/Interne begeleiders en belangstellenden!

Kwaliteitszorg. We associëren het begrip al snel met voldoen, vastleggen en controleren. Worden we daar gelukkig van? Het kan anders, heel anders. Hoe? Dat laten we je graag ervaren op de NJPV studiedag voor directeuren/interne begeleiders en belangstellenden die woensdagmiddag 14 maart wordt gehouden.

 
Schrijf je in voor deze studiedag op de inschrijfsite:

https://inschrijven.jenaplan.nl/van-vinken-naar-vonken
Daar tref je ook de nodige gegevens aan.


Lijst gezochte jenaplanfuncties

De NJPV is gestart met de registratie van jenaplanners, die een baan zoeken als directeur, adjunct-directeur of IB'r binnen een jenaplanschool.
De NJPV administratie gaat een overzicht bijhouden. Daarnaast zal op de vernieuwde website bij het menu vacatures een submenu komen: Aanbod functies.
Belangstellenden kunnen zich melden via administratie@njpv.nl.Mijn rapportfolio
Zoals jullie misschien al begrepen hebben is er sinds de zomervakantie hard gewerkt door de NJPV, een aantal Jenaplanscholen en MijnRapportfolio om te werken aan een geschikt digitaal portfolio voor Jenaplanscholen, waarin onder ander de jenaplan essenties zijn verwerkt.
Deze week hebben we met de deelnemende scholen een mooie afsluitende sessie gehouden, waarin ervaringen en ideeën zijn uitgewisseld.  Deze informatie wordt gebruikt om MijnRapportfolio nog meer jenaplan-proof te maken.
 
Zijn jullie als school ook op zoek naar een digitale tool waarmee je een rapport en een portfolio combineert en die aansluit op de jenaplanonderwijs? Dan is de volgende aanbieding misschien interessant voor jullie school.
Scholen die nog in 2017 besluiten aan te sluiten bij MijnRapportfolio kunnen gebruik maken van een gratis implementatie en training t.w.v. € 500,00!
 
Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Neem dan contact op met MijnRapportfolio via:
m.vanwegberg@synaxion.com of bel 06 – 12237194.
 
 
We liepen er tegenaan dat we “HET” niet vonden. Totdat we MijnRapportfolio zagen. Dit past ontzettend goed in ons onderwijs en onze visie.
Jenaplanschool Molenwijk, Boxtel
 
 
Actueel