MijnRapportfolio in het Jenaplanonderwijs

Worstel je ook met de vormgeving van een (digitaal) portfolio? Zoek je een manier om de ontwikkeling van het kind inzichtelijk te maken voor ouders, kind en leerkracht? Wil je graag laten zien op welke manier de Jenaplan-essenties aan bod komen binnen je onderwijs?

Digitaal portfolio
De Nederlandse Jenaplanvereniging en MijnRapportfolio hebben de handen in elkaar geslagen om de Jenaplan-essenties te combineren met een digitaal portfolio. Hiervoor zijn we op zoek naar een aantal scholen die samen met ons willen nadenken over de verdere uitwerking hiervan.

Eigen inbreng van het kind
MijnRapportfolio is een combinatie van digitaal portfolio en rapportagetool, ontwikkeld mt en vr het primair onderwijs. Doordat de school veel vrijheid heeft binnen MijnRapportfolio, kan de inhoud uitstekend worden afgestemd op de visie van de school. Binnen MijnRapportfolio kan de brede ontwikkeling van het kind in beeld gebracht worden op een manier die past bij jouw school. Hierbij is de eigen inbreng van het kind erg belangrijk.

Interesse?

Hebben jij en jouw team interesse om de mogelijkheden van MijnRapportfolio te bekijken? Stuur dan een mail naar administratie@njpv.nl. Je krijgt dan inloggegevens toegestuurd waarmee je zelf een kijkje kunt nemen binnen MijnRapportfolio.

Meewerken?
Heb je interesse om mee te werken aan de vormgeving van Jenaplan-specifieke inhoud binnen dit digitale portfolio? Stuur dan vr 26 mei a.s. een mailtje naar administratie@njpv.nl. Deelnemende scholen zullen benaderd worden voor een uitgebreide uitleg en toelichting over de mogelijkheden.Actueel