Aanmelden Peter Petersen Prijs

Meld jouw school voor 1 augustus aan!
Ook dit jaar mogen we een parel uit de dagelijkse praktijk binnen ons jenaplanonderwijs in het zonnetje zetten. Tijdens de jaarlijkse NJPV conferentie reiken wij de Peter Petersen Prijs uit. Een prachtig moment om met trots te laten zien waar je school sterk in is.

Op 2 en 3 november 2017 geven we tijdens onze conferentie graag het podium aan de parels die ons jenaplanonderwijs laten stralen.

De drie prachtige creatieve presentaties van afgelopen jaar zorgden er op de conferentie van 2016 voor dat deelnemers geďnspireerd raakten, en dat is ook precies ons doel: delen en elkaar inspireren.
We genoten van De Sterrenwacht uit Loosdrecht met hun verhalende ontwerp op kamp, De Casamier uit Dalfsen met hun groene schoolplein op basis van ondernemerschap en eigenaarschap, en De Zilvermeeuw uit Wieringerwerf met projectthema’s via workshops/ eigenaarschap en het schooltuincomplex.

Onderwijs van NU maken we samen, dus herken jij op je school de parel waar je trots op bent? Ken je een school met een project dat de moeite waard is om met andere jenaplanscholen te delen? Deel met ons je idee en inspireer. Meld jouw school of een andere school aan  voor de Peter Petersen Prijs via administratie@njpv.nl

Uit de aanmeldingen worden drie kandidaten geselecteerd. Van hen wordt verwacht dat zij een pecha kucha geven op donderdagavond, 2 november, tijdens de conferentie. Uit deze drie kandidaten komt de winnaar van de Peter Petersen Prijs.

Op 1 augustus moeten alle aanmeldingen uiterlijk bij ons binnen zijn.

Hartelijke groet,

 Remco Ulrich, Hilde Venema, Anne van Hout en Nanouk Teensma namens NJPV Jong en Jaap MeijerActueel