Bibliotheek

Voor informatie en actuele titels

De Suus Freudenthal Bibliotheek wordt beheerd door Helmy Hehenkamp. Voor informatie of een bezoek kunt u met haar contact opnemen. Via het menu”titels zoeken” kunt u  beschikbare boeken bekijken en lenen.

Hoe werkt het?

Sinds 2007 was de bibliotheek op de Hogeschool Theo Thijsen in Utrecht. Na de zomer 2007 is de Jenaplan-opleiding ondergebracht in Amersfoort. De Suus Freudenthal bibliotheek werd dus op de locatie Theo Thijssen overbodig.

Nu in Zutphen  bestaat  de collectie uit de ZA (archief)boeken en de Z boeken. Tevens zijn er archiefdozen, die in 2013-2014 zijn ontsloten en digitaal toegankelijk worden gemaakt.De ZA boeken zijn ter plekke in te zien maar niet uitleenbaar. Het andere deel bevat de Z boeken. Dit zijn aan Jenaplan en onderwijs gerelateerde boeken. U kunt alle Z boeken lenen zonder borg, maar wel met verzendkosten en voor een termijn van 3 weken. Eventueel te verlengen! Ook is de bibliotheek in Zutphen vrij toegankelijk gedurende de hele week. Wel graag even een mail sturen naar: helmyh@live.nl

Nieuwe aanwinsten in Zutphen (november  2017) en te leen op aanvraag: 


Celine Alvarez ---- De natuurwetten van het kind
D.B.Baarda e.a. ------ Basisboek kwalitatief onderzoekTevens zijn de laatste jaargangen Mensenkinderen ingebonden met dank aan een nieuwe boekbinder uit Hattem noord. Archiefexemplaren worden eveneens hersteld.
 
De bibliotheek/het archief en de studieruimte is te bezoeken. Met Helmy Hehenkamp kan een afspraak worden gemaakt.

Voor vragen of informatie?

E helmyh@live.nl
T 06-22408404

S.F.Bibliotheek Zutphen
Jenaplanbureau
Waterstraat 5
7201 HM Zutphen
T 0575 - 571 868

Nieuwe uitgaven NJPV versie 8-7-2016.pdf